Renault MEGANE

Представяне

PrintSend
Безкомпромисен комфорт

Безкомпромисен комфорт

Оптимална наслада

Заемете място на борда на новото Renault MЕGANE и оставете усещането за благоденствие да ви завладее.


Новото Renault MЕGANE ви приветства

Щом го доближите, новото Renault MЕGANE излиза от дълбокия си сън. Дневните LED светлини и задните фарове се включват, огледалата за обратно виждане се разгръщат, интериорното му осветление и мултимедийният му екран ви приветстват. Добре дошли на борда!

Картата "Свободни ръце" улеснява живота ви

Вече не е необходимо да търсите до безкрай вашите ключове. Благодарение на картата "Свободни ръце" новото Renault MЕGANE ви разпознава. То се отваря при вашето пристигане, потегля при натискане на бутона Старт и се заключва, когато се отдалечавате. Достатъчно е да носите картата със себе си.


Ще останете очаровани от щедрото пространство за съхранение на вещи в предната част…

Най-необходимите ви вещи ще бъдат на една ръка разстояние! Напълно регулируем, централният подлакътник на новото Renault MЕGANE предоставя пространство за съхранение на вещи с вместимост от 3 л. Към него се добавя и просторната жабка с вместимост от 7.4 л, както и широка централна конзола, предлагаща място за вашия смартфон, покрито с нехлъзгаща се подложка. Възползвайте се още и от поставките за чаши и множеството начини за свързване: жак, USB,четец на SD карта, контакти от 12V...


… както и на неговото изключително гостоприемство за пътниците на задните седалки

На задните седалки на новото Renault MЕGANE вашите спътници разполагат с щедро пространство за краката и с изключителен простор за раменете. Ние сме се погрижили за това те да се чувстват добре, като същевременно сме обособили място за багажника на най-добро ниво с вместимост от 434 л.


Насладете се на стъкления му покрив, предлагащ още повече светлина

Благодарение на своето обширно стъклено пространство над мястото на водача, новото Renault MЕGANE позволява навлизането на изобилие от светлина в купето. Естетически разположен по цялата широчина на покрива, този механизъм предлага 3 опции за отваряне, за да задоволи всяко ваше желание.


Подарете си уникален звук със специално разработената аудио система Bose®

Изживейте изключителна акустична емоция при всяко пътуване. Инженерите на Bose и Renault са работили в тясно сътрудничество, за да ви предложат аудио система, специално конфигурирана за новото Renault MЕGANE. Благодарение на централния високоговорител отпред, 8 други висококачествани високоговорителя, разположени в купето, както и на интегрирания в багажника субуфер, всяка нота, всеки детайл и всеки нюанс от музиката, която слушате, са точно възпроизведени. Подгответе се да изживеете една необикновена звукова и сетивна емоция.